16 November 2011

Hai.

Hai assalamualaikum.

Since dah lama tak update apa-apa rasa ganjil nak menaip balik. Hai semua! Pertama sekali I mengucap syukur teramat sangat dengan dua perkara; pertama sekali dengan result semester tiga yang lepas alhamdulilah I dapat merasa dekan lagi. Masa malam keputusan nak keluar, handphone I bertalu-talu family call & friends also tapi kalau boleh memang malas nak angkat setiap call nak cerita pasal result. I remain silent sebab I boleh expect I'm not deanlist but again I'm deanlist! Mungkin berkat doa ibu dan ayah di mekah juga kan? and then I syukur sebab I terpilih dalam program penerapan ijazah sarjana muda, thank you YA ALLAH! Oh ya sekarang I kurang menulis dalam blog sebab I make promise to myself never ever again show up everything about my life in blog due to many reason. Serius I sekarang rasa a bit tak selesa bila nak cerita semua dalam blog & I tell you now I want change. Senang cerita I nak specific to one person; you're nothing to me. whatever you nak kritik I macam mana pun, you nak cerita kat semua orang yang diri you tersangat bagus tersangat gorgoues pada I YOU'RE REALLY NOTHING GIRL!

8 comments:

Anonymous said...

congrate!!!
i always walking 2 ur blog chimie, fell sad ble u tak update ur story.

Ernie AS said...

dear friend,

im really happy to see you get into ISM and i do hope the same thing goes to me but i have no luck this thime.

To see u and aten managed to get into fast track, it really one amazing feeling.

So, grab this chance and show the world that student of OFFICE MANAGEMENT can success like others !

AJA-AJA FIGHTING GIRL :)

AFIQAH RAZAK said...

thank you darling :))
Itu yang I akan buktikan pada semua even kita just OFFICE MANAGEMENT we can success too.
tak semestinya doktor, engineer what else!
take care dan study baik-baik okay :)

tyaa said...
This comment has been removed by the author.
tyaa said...

rasanya kan chimie. that nothing girl tu really nothing.

tapi kan. kita tak perlu nak ikut rentak orang chimie. kita ada life kita sendiri. suka hati la kan nak share ape-ape kat blog.

kalau chimie rasa that nothing girl tu membuatkan chimie mls nak update blog. that was so wrong chimie.

sebab apa tau. berdasarkan pengalaman tyaa kene tikam kawan sendri. dorang lagi suka tengok kita kecundang lepas ape yang dorang dah bt kat kita.

so, kalau dia comment mcm2 then chmie silently tak update blog, tu kan mcm mengembirakan hati dia tau.

so chimie, relax and cool okay. kita ade life masing-masing. minat masing-masing. lantak dorang la nak jeles ke ape. yang penting kita update sebab hobi n nak share.

just be yourself.! keep it up and dont even move one step. just stay. jgn dgr ckp org.

okay chimie. gudluck in yourlife.

AFIQAH RAZAK said...

thank you tya.
apreciate it ;)then well insyallah kita akan jadi housemate hihi

Eena Arrina said...

heyy..i'm eena..going fast tract too this march. u dapat kat mana? anyway, i pon om jugak. we can success lerr :) hope can be friends.

AFIQAH RAZAK said...

Hai.
I dapat kat uitm dungun, terengganu.
you?