16 June 2011

Bulatness?

salam & hello readers

semenjak sekarang I keep look my face in front of the mirror. I disiplinkan diri untuk jaga kulit muka daripada dapat pimple, berminyak sebab kulit muka dikategorikan sebagai jenis kulit berminyak. Tambah pula bila di terengganu pimple memang sometimes tak dapat dielakkan selain kulit terbakar. Terengganu sangat panas. I banyak makan supplement selain cuci muka. Persoalan sekarang I baru kenal pasti bentuk muka I bulat sebenarnya dan makin hari makin bulat makin tembam. Stress di sini kenapa naik di pipi? My friend erni keep talking to me bulatnyaa... oh my!

bulat ke?

erni kata muka I bulat macam noraniza idris. erni how dare you! haha

webcam sementara menanti next class.

now tell me macam mana nak naikkan kat badan bukan di muka?

2 comments:

nur syahida said...

boolat it comel ;D

AFIQAH RAZAK said...

comel lah sgt, da kembang tak cantik kott.