01 April 2011

Assignment

salam & hello readers.

hari nie boleh tarik nafas dengan leganya sebab kesemuanya dah selesai. assignment yang perlu di submit, presentation, quiz and test juga dah selesai. Tinggal beberapa quiz & test jea lagi sebelum final exam. semalam memang hari penat sedunia sebab I dengan paris hilton kita tengku yasmin langsung tak tidur siapkan slide. walaupun I tak dapat tidur, at least I still rasa tak mengantuk but myn mata sampai tak boleh buka tapi paksa juga diri menghadap laptop. Bila dah habis presentation memang rasa lega sangat. malam pula semua JPK kena pergi surau sebab kolej ada buat solat hajat. Mata ni walaupun macam penat sangat tapi gagahkan jugalah pergi. Ikutkan hati nak balik kolej terus tidur.

dalam surau with ernie :]

assignment kami. Alhamdulilah semua dah selesai.assignment kali ni perlu buat business proposal. poyo kan muka? I tak suka sebenarnya ambil gambar dari side depan sebab macam nak cover muka.

orang selalu kata alah om jadi secretary bos jea, ada pula yang kata kau orang graduate jadi kuli bos. Eh hello tolong jangan sempitkan pemikiran anda. om doesn't meant lepas graduate jadi secretary. om banyak cabang dan lepas graduate kami boleh masuk dalam mana-mana bidang sebab setiap pekerjaan mesti akan ada om. what my lecturer said :] Peduli apa orang nak cakap sebab pintu rezeki masing-masing kan.

6 comments:

~SYAZ~ said...

yeahhh!!
sokong ape chimmie tulis tu..
sokong3!!!!!
hehehe..
^__^

AFIQAH RAZAK said...

hee, tahan jealah kan syaz apa orang nak cakap.
one day orang akan tau tinggi mana langit tuh :)
sekarang kita diam je apa org nak cakap tntg course kita.

zatiee said...

act kan sys ,zatie tertarik nak plih course ni ,and da plih da pon ,tp err takot laa ,susah tak ?
tp tak tahulaa kan dpt or tak .hehe

AFIQAH RAZAK said...

zatie: mmh sure akan dapat. chimie dulu kan pure science then apply om mmg dapat. sbb om untk sastera actually. so there is no problem.
pasal susah ke tak? actually om sgt senang, it depends on your effort. klau rajin result gempak punya.
actually semua courses same jea. malas atau rajin jea :)

zatiee said...

Ouhh okay okay ,thnkss eh :)
bilaa baca blog chimie rasa tertarik jugak dgn course nii ,hehe
nway thnks fr your advice :D

AFIQAH RAZAK said...

no biggie dear,kott mane tau nnti kita satu kampus ;)