07 January 2011

Maggie & Milo.

Hello everyone. Hye salam I sekarang di terengganu darul iman sedang belajar untuk semester kedua. I harap sangat semester kedua kali nie memberikan satu pembaharuan & satu life baru buat I. Tak perlu toleh ke belakang dengan menunding jari kat orang lain. semuanya salah kita sendiri. sebab setiap apa yang berlaku tanya dekat diri sendiri dulu. Semester 1 yang lepas nak kata belajar main tak! of course tak, I'm serius bila belajar cuma masa semester 1 I tak pandai manage masa. Hopefully semester kedua I dapat manage masa I dengan baik && tak belanja duit ptpn sesuka hati. Itu satu pengajaran masa semester 1 tapi itu adalah rahsia. Hihi ouh yea tak lupa juga azam untuk tahun ni.

For today spend time dengan sarah, haziqah & mira keluar beli barang dapur. Tapi tadelah nak memasakkan. Dalam hostel tadelah sediakan dapur semua. Just beli barang standart budak uitm & sesiapa yang tengah study. Wajib ada maggie dgn milo. Betul kan para pelajar ? Mana-mana student kalau keluar belanja barang mesti wajib ada maggie. Jimat, al-maklumlah family jauh.


muka semester kedua. ada rasa macam muka senior tak? Hahaha belahhh 
mms gambar nie kat ibu tapi ibu kata muka I dah nampak sikit kematangan. yeke yeke? Teruja*
and I'm wearing puffy shirt erni belikan, summit slingbag, mcqueens jeans and my most favourite shawl from MNG.


yang nie confirm tak nampak langsung kematangan.

sementara tunggu sarah bersiap. sempat lagi =.=

from left mira, haziqah,sarah and me.


with sarah azleen. she's funny okay.once kalau sarah dah datang bilik HABIS ! hahaha


happiness. this is what I want for this year.

ada kesempatan masa lagi Insyallah I akan update. Goodbye.

2 comments:

AMI.FAHMI said...

eh. nak tanye. gambar last sekali tu, kanan sekali tu nama dia nadiah aimi ke ? kalau salah sori tau. hahaha. :D

AFIQAH RAZAK said...

sebelah kanan sekali?
itu saya lah. haha