28 December 2010

dapat tagged lagi dari naqiatul amirah. Alhamdulilah kawan masih ingat kawan. Setiap kali dapat tag mesti kitul bagi kat I. flying kiss banyak kat kitul sekarang muahhhhhhhhhhh (:

1. Adakah anda rasa anda HOT ?
of course tak. Setiap kali I pandang myself kat cermin I rasa banyak kekurangan dalam diri tapi beryukur jea apa yang tuhan bagi. Say alhamdulilah (:

2. Update wallpaper anda guna sekarang ?
Sayang seribu kali sayang, notebook I tak boleh letak wallpaper. Damn. 
Tapi kalau dapat tukar software I nak letak wallpaper
lee min ho tercinta. He's perfect!

3. Cerita about this wallpaper.
okay disebabkan I tak ada wallpaper, I pusing cerita sikit kenapa I nak letak wallpaper lee min ho bila dah tukar software nanti. First, sebab kesemua ciri-ciri lelaki idaman I ada pada lee min ho. Hihi sebab tuh I sangat taksub & terlampau fanatik dgn dia. Second, He has a killer eyes. Oh my god walaupun dalam tv tapi macam nak tercabut jantung bila tengok mata dia. Mata yang so menggoda awww Hihi. Third, nak cakap apa lagi He's perfect segalanya.

4. kali terakhir makan pizza ?
soalan nie agak menyakitkan hati. Haha kali terakhir I makan pizza dengan putera. That time kitorang baru balik sekolah teus pergi jusco dengan baju pengawas. I yang belanja time tuh walaupun over budget. Grrr sampai sekarang kott putera simpan resit tuh sebab alasan putera bukan senang chimie nak belanja. Haha tau pun kau. 

5. Lagu terakhir yang anda dengar ?
lagu "Dealova". I sing a song for Adam before He's sleep. Sudden dengar lagu tuh kat mp3 then terus nyanyikan for him.walaupun kita kawan, tapi adam tersangatlah manja dengan I sampai kenkadang orang salah faham ingat kami couple. Apa taknya, keluar pun janji baju colour sama, bila nak lintas pimpin tangan. what to say, I love him and I love you friend .

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?
 menyelesaikan packing barang untuk balik terengganu 1 Januari nanti. walaupun sedih nak tinggalkan jb, tapi bila fikir balik apa lagi yang ada kat johor. Kalau dulu apis masih ada jb, tapi sekarang masing-masing sibuk study. apis dah kat perlis, putera kat perak. I kat terengganu. Memang dah tade pape lagi kat jb. Harap pergi kali nie tak sedih lagi. walaupun ada lagi seorang tapi rasanya tak perlu fikir. Dia ada ramai kawan. Tak perlu bimbang pasal tuh.

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa ?
chimie meow meow, kakak , pka & ika. 

8. Tag lagi 5 orang ?
Banyaknye babe. Tapi I tak tau nak tag kat sape. Sorryyyyyyyyyyyyy
kalau tade tag bermakna tak perlu jawab soalan seterusnya lah kan. Sekian dari saya,

2 comments: