09 November 2010

Scandal Gua .

Seperti yang dijanjikan I akan ceritakan sepanjang kisah life I di uitm kuala terengganu, cendering.
Ini merupakan batch 1 tentang scandal I kat uitm. 
Mari mari ibu bapa anak-anak sekalian, let me show you my scandal. ha ha ha
Beliau merupakann seorang yang gagah perkasa , badan dia ketul-ketul tak macam lelaki lain.
Dia sangat suka tidur, and terlalu manja dengan I.
kalau tidur tak sah mencari bag orang buat muka seposen dia jea baring tak minta izin.
Dia sangat menggetarkan jiwa saya yang sunyi lagi sepi.


sayang sekalian, Inilah scandle yang dimaksudkan. gagah perkasa bukan ? ha ha ha
let me introduce my scandal his name is Abang Long aka Macho. erni said macho.
Tapi I lagi suka panggil dia Abang Long. Abang Long sayanggggggggggggg (:
First time we meet depan gazebo. Dia tidur dalam hujan . I sangat tertarik dgn kehenseman dia.
kalau time gaduh, Abang Long selalu menang kan, sebab kita tau Abang Long memang kuat gilaaa.
see, buat selamba badak dia jea landing atas beg orang, entah siapa punya beg jadi mangsa.
haishhhh, Abang Long jangan nakal tau nanti kakak takde.



Ha ha ha gambar nie bila I tengok sumpahh gelak habis. Abang Long buat muka poyo dia.
Abang Long sedih sebab kakak balik cuti semester nanti. esok jea dah balik johor :'(
Sebulan lebih jea Abang Long. Tadi kakak dah cium kan kan.
Erni cakap Abang Long buat muka stim. agaknya dalam hati dia pehal lah perempuan nie asyik cium aku jea dari tadi . hahahaha

Selain Abang Long, ada Abang Ngah, Abang Chik, Kak Long, Kak Ngah & Kak Chik.
Sempat dapat tangkap gambar Kak Ngah jea. Yang lain tak tau pergi mana.



kak ngah makan banyak sikit tau. susu lebih sikit and pergi kat abang jual roti impit tuh kalau lapar.
buat muka menggoda sikit mesti abang tuh bagi lebih.
kott ye pun jangan demand sangat nak kfc jea tiap-tiap hari tau kak ngah (:

Dalam banyak -banyak tuh kesian sangat kat Abang Chik.
Abang Chik colour dia kelabu. Bimbang sangat bila I tade cuti sem nanti.
Siapa nak jaga dia ? Orang kalau nampak Abang Chik selalu halau.
kadang tuh Abang Chik just nak menumpang manja jea bukan nak makan sangat pun.
Tapi orang yang hati busuk nie selalu main sepak jea Abang Chik guna penyapu.
Sedih kenkadang tengok. nasib Abang Chik. Kalau boleh nak bawa balik johor.
Tapi dalam bus tak boleh bawa kucing :'(
Harap Abang Chik selamat.
Ketemu kita di semester hadapan Abang Long, Abang Ngah, Abang Chik , Kak Long, Kak Ngah, Kak Chik. I love you alwayssssssssss and alwayssssss. Untuk Abang Long, muahhhhhhhhhh (:
Jumpa di Batch Kedua -uitm . Salam sekalian.

2 comments: