06 August 2010

kau orang yang paling aku sayang dalam dunia.

putera syafiq arjuna, kau perlu tau aku terlalu sayangkan kau dan kau tak boleh tinggalkan aku wlupun aku kuat merajuk dgn kau . sebab aku hanya tau kau sorang jea yang paling sayang aku .
kadang-kadang aku selalu merajuk dgn kau wlupun hal remeh temeh tapi aku suka kau pujuk aku.
sometimes, aku call kau aku tak cakap pun aku moody, aku tak cakap pun aku sedih tapi baru aku nak buka mulut kau dah cakap aku tau chimie. Itu antara sbb kukuh aq sayang kau.
then,kadang-kadang aku sengaja cakap kau tak take care pasal aku.
 nanti mula lah kau berpanjang lebar beri mukadimah.
antaranya, chimie dgr nie aku terlalu syg kau,kau kawan yg penting dlm life aku, wlupun aku diam,tak contact kau tak bermakna aku tak ambil berat psl kau. heeeeeeeeeeeeeee :)
kitorang nampak macam couple kan ?  tapi hakikatnya tidak .
your assumption totally wrong.
dia dah ada couple awak, and couple dia very close to me.
zahra asyikin,please love putera as long as you can. Love him like the way Ilove him okay.
sampai kadang2 aku cakap dgn putera, apa kata kau kahwin dgn aku n ikin.
ikin masak,aku tukang shopping.haha putra cakap LEMAK KAU ! haaaa

kadang-kadang saya jahat,suka kenakan putra.
before nak letak phone nie, I mesti suruh ,putra say Iloveyou dlm nada romantik.
wakakaka berbelit-belit lidah kau nak cakap. yg aku dgr you jea.ahaha
sengal,I remember ur 3 words :)
time ending, aku mesti ketawa terbahak-bahak. so funny !
sometimes,putra tempat saya bermanja bila lelaki lain sibuk dgn dunia dia.
aku tak kan lupa the way kau tarik tangan aq masa ada kereta nak langgar aku masa lintas.
time kau ikat tangan aq guna kayu sbb kawad tak betul.
masa kau betulkan selendang aku, masa kita gaduh , kau suapkan makanan ,
kita balik sekolah sama, macam-macam .

putra,aku sangat rindu kau.

p/s:dah,enough enough kembang kuncup nanti kalau putra baca .haha

2 comments:

naqia meera said...

chimie dear :)
sama sama kita doakan ikin dengan putra okay. even aku masih kecik ati ngan putra. tapi aku happy ntok dia n ikin. and aku taw mcm mana pentingnya putera ntok kaw. n dun forget i'll be by your side yang ;)

chimie said...

thank you darl :)