09 August 2010

first assignment I'm tired.

actually tade mood langsung nak blogging today, but nak lepas geram kat sini.
sukahatila kan blog aku. ada org nak kesah ?
I dah terlampau penat hari ini, seriusly dah 2 hari tak makan menyudahkan assignment yg balik2 kena reject.
penat penat penat , badan dah tak larat sangat. tolonglah tolerate dgn kami semua wahai miss ayuffeirah.
mata dah lebam, bengkak, kaki lagi bengkak, tak makan berlapar erghhhhhhhhh !
sometimes rasa dlm kepala dh gelap mcm nak pengsan, mar my classmate dah pengsan dlm kelas.
I alhamdulilah tak pengsan, but badan I totally dah mengigil, sbb dah 2 hari tak makan.
dgn hidung berdarah tiap2 malam, ishhh fedup sungguh !
pleaseeeeeeee, I dah tak larat :'(
 penat sgt.anyone sorry kalau tak jawab phone or reply mesej
TOTALLY TIRED.

1 comment:

ayuffeirah said...

hek eleh...asimen skit dah letih tahap gaban...ades lemah sgt nih...
mcm mane nak jadik wonder pet...kahkahkah.....(miss ayu comey)