25 March 2010

Permulaan bg segalanya

Ini merupakan permulaan bagi segalanya.
Aku dah bertekad akan pakai tudung ,setelah mendapat hidayah.
Btw, thanks to Ani Suhaila coz dia yg byk pujuk aq suruh pakai tudung nanti smpaikn aq trdapai mimpi.
Plus,nak say thanks too for Aliah Ismail n Dayang Syafinaz coz pernah ajar aku laa kan pakai selendang kat kem dulu.Tu lah first time aku rasa nak cantik pakai tudung.
Bout mimpi ue biarlah aku n ani jea yg tau :)
Maybe korunk akan persoalkan why aku nak bertudung kan ?
tp percayalah untuk kali nie pintu hati aq terbuka seluas2 nya selapang nye mcm pintu rumah korunk ue ,haha 
Aku buat bkn atas paksaan sesape.

1 comment:

naqia meera said...

yeahh. new transformation :) selamat berhijab chimie. aku sokong kaw :)