25 March 2010

menyakitkan hati betul !

Aku nak tanya nie , ada tak selama aku berkawan dgn korunk sume ada yg simpan perasaan dendam ke ? iri hati dgn aku ke ? or whatsoever laa. 
Jawablah skrg dgn sejujurnya dan seikhlas hati.
Boleh tak sesape yg ada perasaan seperti di atas jgn nak menhipokritkan diri korunk depan aku or belakang aku !
crazy bastard !
If tak suka ,blah jea laa , yg tak reti bahasa sgt kenapa ? 
Skrg nie aku buat baik pun kau mcm taik ,
inikan lg kalau aku buat jahat kan.
Segala myspace , facebook ,blog aku sume kau nak menyibuk .
Dah tak suka aku,buat cara tak suka.
DELETE aku terus , 
menyusahkan hidup aku la !
-Maaf jika bahasa aku terlalu kasar.Tq-

10 Top friend di hati :
1. Putera syafiq Arjuna ( kuat merajuk )
2. Mohd Hafiz ( layan jiwang lebih,haha )
3. Andik Mohd Haikal ( smnjak skrg kuat touching )
4. Ani suhaila ( kawan shopping )
5. Andik Mohd Hairey ( errrr ,kdg2 rasa tak smpai hati sbb kau penah jgak tolong aku ) 
6. Naqiatul Amirah ( kwn lama yg sgt setia ,hehe)
7. Camelia ( dia tak pernah lupa aku , aq yg kdg2 clalu lupa dia )
8. Sofinurdiyana ( rakan seperjuangan mse2 skola )
9. Muzzamil Ayob ( suka gadoh2 )
10. Azrul Afiq ( suka cerita my problem ngan dia )


Bff lain pun di hati aku , aku sgt berterima kasih pada yg jujur berkawan dgn aku.
 

4 comments:

naqia meera said...

yeahh i'll always be there for you my friend. no matter what :)

CARLMILIA said...

saya terharu ^^ wutt wuttt

chimie said...

anda sekalian amatlah aku syang :)

Anonymous said...

chimie...even blakang2 pn..aq trharu jugak tgk nme aq ade..kw tau x..da lame aq tau adress blog kw..tpi xde stu ari pn aq tringat nk bukak..skali arini aq bce..omg..im top 10 of ur bff..serius terharu gile..xtau na ckap ape..just na kw tau la kan..aq syg doe kt kw..sekasar2 aq pn..aq ttap syg kwn2 aq..thanx 4 being my frend chimie.. luv u sgt2...<<>>