15 February 2010

Minah Perigi mencari Si Timba

 
tiru cara mr.charlie senyum :)

Perkara yang perlu aku bgtw semua orang hari ini tak kira lah family aku ke,member aku ke or sesape jea laa kan cuma satu jea aku nak cakap yang aku bahagiaa sesangat sangat skrg nie.Nak kata malu berkata begitu? Oh tidak sekali.Kerana apa? Kerana aku nak kongsi bahagia aku ni dgn semua org.Kisah title di atas iaitu minah perigi mencari si timba adalah berkisarkan cerita tntg aku.Dah lama aku pk perlu tak hal ni aku cerita dlm blog? lama2 arghh lantak laa orang nak kata apa pun an.Aku suka sumone nih tp dia tak tau kott.Hari2 aku nak tgk muka dia,smpai skrg aku msih cari nama dia yg betul cuz aku just dgr member dia pnggil name panggilan jea.Aishhh aku jd gila bayang ok nmpak dia smpaikn aritu aku hampir2 nak langgar tiang.hahaha chimie chimie.Cukup aku gelar dia mr charlie.Kalau dah msuk kelas mr charlie msti ambil buku then landing time.Sebab aku suka dia ? educated,pendiam,pemalu and suka tidur hahahaha dlm kelas tawu nak tidur jea ! Boleh tak sesape tolong ? Cerita aku dah mcm lagu Cinta dlm hati laa kan ? ADA AKU KESAH !

1 comment:

Kyuubi_85 said...

alala... apsal ko tak g tegur je dia? :D

buat kwn dulu... pastu cucuk jarum pelan2.. hehe