28 October 2009

Jcard !

Weyyy,bahagia kott ari nie.Pergi jusco ada Jcard macam yeye jea nak beli byk barang.Amek baju,seluar macam rasa tak kena.Sesak doe ramai org! sampai aku sndiri rasa nak pitam di celah celah orang kat sane.Putra tau nye nak membebel jea takot aku hilang.HAA :D Kejap kejap,chimie boleh tak kau jgn ilang,aq pegi sane kejap jea kau dah hilang heeee Last2 tak beli apa pon.Bosan jea kena belanja lagi ngeee NAZIM,I want say I miss you :) Jaga relationship kita dgn baik,insyaallah kita sampai ke tua darl

No comments: