27 August 2012


Hai assalamulaikum. Menghabiskan saki baki minggu terakhir untuk jumpa semester baru nak diakhirikan dengan keluar setiap hari. Pejam celik dah nak habis cuti semester. Today, keluar dengan kawan-kawan sekelas masa sekolah dulu with hanafi, hidayah, azmira, syuhada & adila. Hanafi jadi driver untuk kelima-lima anak dara dengan bersesak dalam satu kereta :D Kita dah biasa pun kan?  Enjoying dengan pergi tengok movie Paranorman cerita seorang budak lelaki yang boleh hentikan sumpahan sihir. Urmm rating just 6 out of 10. After that, ajak diorang semua tea time di Manhattan Fish Market && shopping!


siapa sangka masa zaman sekolah dulu kita semua ada geng puak masing-masing tapi bila dah habis sekolah boleh jadi rapat balik. Semua dah menginjak usia 20 tahun kita dah matang. Semua tengah continue degree. Jadi senang sebab dapat cuti sama. Minggu depan semua start balik new semester.


Congratulation untuk hanafi sebab dapat continue degree di UTM Johor. So tadi pun busy tolong carikan hanafi baju & seluar. Pergi sekolah balik minta cop bagai. I fight dengan hanafi antara kita siapa yang akan kerja dulu nanti. Kalau aku habis dulu aku akan kumpul harta dulu beli kereta then parking kereta aku depan rumah kau hehe :D Insyallah. ps: all photo take from azmira thank you :)

No comments: