14 February 2011

webcam.

tadi kat kampus ada tarian singa sempena menyambut perayaan tahun baru cina. Semangat punya nak pergi lepas maghrib call erni ajak keluar nak tengok tarian singa.sayang seribu kali sayang tak dapat masuk dewan sebab tak beli tiket. Tapi tetap dapat tengok tarian singa kat luar. Habis jea persembahan singa terus pergi library tanpa arah tujuan. seterusnya webcam jelah dear dalam library.


lelaki kat belakang tuh menyibuk jea. itu syed classmate I. Mula-mula dia sibuk ada discussion dengan dia punya group kat belakang then tetiba datang kat meja I dengan erni minta tolong urutkan badan. Ingat kitorang isteri kau ke. haha muka nak kesian jea. spot syed dalam gambar nie. Semua pandang dia.. haha (ayat syaz)


Secara jujur seorang jea yang I percaya dekat uitm cuma erni. Kalau I ada masalah, marah, sedih I akan terus cari erni dulu. Selalu I cakap kat erni I just trust you erni. Walaupun I baru kenal erni cuma dua semester since semester pertama tapi I kenal orang macam mane. Sebab I akan nilai orang dulu sebelum I nak berkawan. Kadang-kadang, datang bilik erni or erni dtg bilik I gossip, fashion and so on. Thanks erni. Cuti semester will be fun with erni nanti. ps: I'm wearing spring blossom from Ilsya Hijab (scarf)

3 comments:

mardhiah ismail (: said...

hehehe sweet je hah ade kawan camtu hehe :)

syedsazlynda said...

hahaha...hensem doh laki tu...nk kenal bole x????

AFIQAH RAZAK said...

kau tolong jgn nak perasan syed. geli aq lah :DD