16 November 2010

Pelik Bebenar

A note to you :

listen carefully, you sangat bahagia kan sekarang sebab dah rampas everything dari I.
Mungkin you tak sedar perbuatan you, tapi I dah nampak sangat.
I tulis kat sini bukan nak bergaduh sebab itu bukan diri I nak bergaduh.
Babes, kalau you ambil diorang, I still ada yang lain.
So don't worry I takkan rampas balik apa yang you dah rampas dari I.
Tak payah every day you buka facebook & blogspot I semata-mata
nak check routine harian I and every single post kat fb.
waste your time girl !
I minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki .

2 comments:

adam said...

finally kau tulis juga kan pasal girl tuh ? ni mesti kes dah terlampau sgt tuh.
chill girl, kawan u yang lain ada. diorang sayang u lebih lagi kan . stakat kwn u yg tuh ala lupakan jea lah.

Amanina Sofea احمدل said...

hye..
beutiful blog i tink..
join my blog..
http://prettydollie-truestory.blogspot.com