17 July 2010

surat wasiat.

Today hari kedua I pergi modul ke-2.
hari ini event nye tak bosan, tak ngantok just pukul 2 pm tadi tak boleh control kejap.
pembukaan modul 2 tadi lecturer tanya siapa volunterr yg nak cerita kan pengalaman or ntah pape jea.
I volunteer angkat tangan nak cerita pengalaman.
at the first, I cerita bout cita2 I, mcm mane I hampa tak dapat capai cita2 I, then I memberontak I tak nak taking OM. I cerita kat all dlm kelas td the part I baling kertas psl ***********.
Suddenly I menangis, haha 
dan dgn tak sengaja org lain pun menangis.
haha sorry guys I buat y'all menangis. 
then kena ada buat surat wasiat.

see, my surat wasiat :)

then, masa nak presentation sempat lagi laa I dgn erni,mar snap2 picture.
skrg I dah ada geng suka amek gambar, so boleh layan laa.haha
erni n mar sgt nicely person. 
bila I masuk kelas, mereka berdua suka reservedkan I punya tempat :)


my teamwork yg kecoh mulut tak berhenti pot..pet..pot..pet. hehe

No comments: